Διημερίδα Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΓΝ Κέρκυρας

Πότε:
12 Οκτώβριος 2018 @ 08:30 – 13 Οκτώβριος 2018 @ 19:30 Europe/Athens Ζώνη ώρας
2018-10-12T08:30:00+03:00
2018-10-13T19:30:00+03:00
Πού:
Corfu Holiday Palace, Κέρκυρα
Nausikas str Kanoni
Κέρκυρα 491 00
Ελλάδα
Κόστος:
Δωρεάν
Επικοινωνία:
Γραφείο Εκπαίδευσης
2661360830

Η Νοσηλευτική Διεύθυνση του Γ. Ν. Κέρκυρας, σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, προγραμματίζουν τη διοργάνωση της 3ης Νοσηλευτικής Διημερίδας. Η διημερίδα με τίτλο «Ο ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12-13 Οκτωβρίου 2018, στην Κέρκυρα. Θα συνδιοργανωθεί με το 3ο Π.Τ. της Ε.Ν.Ε., έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ε.Ν.Ε. και του Υπουργείου Υγείας και θα μοριοδοτηθεί με μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης.

Στη διημερίδα θα πραγματοποιηθούν κλινικά φροντιστήρια, διαλέξεις και προφορικές ανακοινώσεις που θα αφορούν όλα τα πεδία της νοσηλευτικής επιστήμης αλλά και των υπολοίπων επιστημονικών πεδίων γενικότερα. Οι προφορικές ανακοινώσεις θα είναι διάρκειας 8 λεπτών, οι διαλέξεις 30 λεπτών και στα κλινικά φροντιστήρια οι συμμετέχοντες θα είναι μέχρι 12 άτομα.

Η καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή περιλήψεων, για ελεύθερες ανακοινώσεις, ορίζεται ως η 22η Σεπτεμβρίου 2018. Αναμένουμε τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων.

Ακολουθούν οι οδηγίες συγγραφής περιλήψεων των εργασιών:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Με απόφαση της Οργανωτικής και Επιστημονικής Επιτροπής της Διημερίδας, οι θεματολογίες που θα αναπτυχθούν είναι:

 • Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας
 • Χειρουργική Νοσηλευτική
 • Καρδιολογική Νοσηλευτική
 • Παθολογική και Επείγουσα Νοσηλευτική
 • Οργάνωση  και  Διοίκηση  Υπηρεσιών  Υγείας
 • Υγιεινή  και  Ασφάλεια  στην  Εργασία
 • Δημόσια Υγεία­ Κοινοτική Νοσηλευτική

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν με εργασία στην διημερίδα, μπορούν να υποβάλουν τις περιλήψεις τους, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

gnk.ekpaideusi@gmail.com

Η περίληψη θα πρέπει να σταλεί σε αρχείο Word (’97­2003 ή νεότερο) να είναι μέχρι 350 λέξεις και να περιλαμβάνει: τον τίτλο, τους συγγραφείς, την επαγγελματική τους ιδιότητα, τον φορέα εργασίας καθώς και το κείμενο της περίληψης.

Η δομή της περίληψης θα πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής:

 • Εισαγωγή
 • Σκοπός
 • Μεθοδολογία
 • Αποτελέσματα
 • Συμπεράσματα

Στην αρχή της κάθε παραγράφου, να αναγράφεται με έντονη γραφή (bold) και ο αντίστοιχος τίτλος της.

Τα ονόματα των συγγραφέων θα πρέπει να είναι γραμμένα στην ονομαστική και να  αναφέρεται πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομα. Στη δεξιά πλευρά του ονόματος, με μορφή εκθέτη, να αναφέρεται ο αριθμός ο οποίος αντιστοιχεί στην ιδιότητα και το φορέα εργασίας κάθε συγγραφέα. Το όνομα του συγγραφέα που θα ανακοινώσει την εργασία, θα πρέπει να είναι υπογραμμισμένο (Underlined) και με έντονη γραφή (Bold).

Παράδειγμα:

Παπαδόπουλος Δημήτριος1, Παπαδοπούλου Μαρία2

1.Νοσηλευτής ΤΕ, MSc, Προϊστάμενος Παθολογικής Κλινικής Γ.Ν.Κ.

2.Νοσηλεύτρια ΠΕ, Χειρουργική Κλινική

Σε εργασία ανασκόπησης δεν μπορούν να συμμετέχουν πάνω από τρεις συγγραφείς και σε εργασία έρευνας περισσότεροι από επτά. Τα αποτελέσματα αξιολόγησης των περιλήψεων θα αποσταλούν ηλεκτρονικά, στους υπεύθυνους για την αλληλογραφία συγγραφείς (στο mail από το οποίο έχει αποσταλεί η περίληψη), το αργότερο μέχρι 27/09/2018. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις εργασίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Εκπαίδευσης της Ν.Υ. στα τηλέφωνα 2661360830 και 2661360834.

 

O Δ/ντής Ν.Υ.   Για το Γραφείο Εκπαίδευσης
     
Τριανταφυλλούδης Ιωάννης

Νοσηλευτής Τ.Ε.

Msc Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας

Υποψήφιος Διδάκτωρ Ιονίου Παν/μίου

  Βούκια Πηνελόπη

Νοσηλεύτρια ΠΕ, Msc

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικές δημοσιεύσεις