Διοργάνωση Σεμιναρίων BLS

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος (ΕΝΕ), το 1ο ΠΤ Αττικής και Νήσων του Αιγαίου, σε συνεργασία με την Ομάδα ΚΑΡΠΑ της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (ΕΚΕ), διοργανώνει στους χώρους της ΕΚΕ, σειρά σεμιναρίων Βασικής Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ-BLS), με την πιστοποίηση του ERC (European Resuscitation Council).

Σημειώνεται ότι η Ομάδα ΚΑΡΠΑ της ΕΚΕ είναι από τους ελάχιστους φορείς σε πανελλήνια κλίμακα, που έχουν συνάψει απευθείας συμβόλαιο με το ERC για διοργάνωση πιστοποιημένων σεμιναρίων και των 3 βαθμίδων (BLS, ALS, ILS).

Τα σεμινάρια είναι ΔΩΡΕΑΝ, απευθύνονται σε γιατρούς, νοσηλευτές, φοιτητές και διοργανώνονται στους χώρους της ΕΚΕ (Ποταμιάνου 6, Αθήνα), σε ομάδες των 30 ατόμων.

Οι Νοσηλευτές μέλη της ΕΝΕ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια BLS, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της ΕΝΕ. Δηλώσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια θα γίνονται δεκτές, αυτοπροσώπως στη Γραμματεία, ή με φαξ: 210-3648049, ή με e-mail: grammatiaene@gmail.com.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Γραμματεία στo τηλέφωνο: 210-3648044 τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες: www.enne.gr και www.hcs.gr.

 

Κάντε κλικ εδώ για την Δήλωση Συμμετοχής.

Print Friendly, PDF & Email

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο